Mesures Postcovid: reactivem-nos, seguim al teu costat.

Estem convençuts que després d’aquesta crisi sanitària, humana i econòmica, s’obren noves oportunitats… per això volem compartir tot allò que hem après i seguir al teu costat més que mai.  

Són moments complicats i cal reactivar-nos el més aviat possible, i per aquest motiu et recordem que estem a la teva disposició per ajudar-te en tot allò que necessitis.

Truca ara sense cap compromís al 93 883 68 99 o envia un correu a comercial@btic.cat

Què fer:

· Analitza l’impacte en el teu negoci i adequa els programes i les eines a la nova realitat.

· Incorpora el concepte Ciberseguretat (Seguretat Informàtica) com a punt essencial en tots els processos.

· Demana´ns una auditoria de sistemes per detectar els punts febles i valorar les accions necessàries per garantir que la teva informació està protegida i també per treure més rendiment de les teves eines TIC.

Què tenim:

· Eines de productivitat al núvol. Servidors cloud d’alt rendiment, eines per compartir dades al núvol amb total seguretat… estalvia costos de manteniment i energia, disposa de còpies de seguretat controlades i un entorn segur sempre actualitzat.

· CloudBackup. Implanta sistemes de seguretat adequats, no posis en risc les teves dades, són imprescindibles per la supervivència de la teva empresa.

· Facilita el teletreball, et permetrà un estalvi econòmic i una millora en el rendiment, a la vegada que ofereixes als teus treballadors una millora en les relacions familiars. Ara toca adequar les eines de manera que el teletreball sigui segur i eficaç: aspectes de planificació personal, aspectes laborals, equipament adequat (ordinadors, antivirus, eines de seguretat, videoconferència, VPN, eines de control horari, digitalització documental… )

· Solucions de videoconferència — prepara la teva sala de reunions i estalvia en viatges, hotels i dietes. Ens hem acostumat a relacionar-nos d’una altra manera, ara cal potenciar-ho i disposar de les eines adequades, perquè quan tinguis una reunió sàpigues que tot funcionarà a la primera (Pantalles TV, Pissarres electròniques, videocàmeres intel·ligents, micròfons i altaveus, programari adaptat a cada sistema — Microsoft Teams, Zoom, etc…).

· Servidors, entorns virtualitzats, xarxes i equipament informàtic. Tenim tot el què necessita la teva empresa per optimitzar la feina diària. No renunciïs a la seguretat i al rendiment.

· Programari essencial integrat (ERP).  Automatitzem i integrem tots els processos, apliquem solucions per reduir tasques, circuits i paper.

· Solucions de mobilitat. Optimitza el teu magatzem amb dispositius mòbils (SGA), automatitza les comandes amb solucions de pre-venda i auto-comandes, controla i optimitza les rutes per GPS…

· Servei.  Ens adaptem als teus horaris per minimitzar el temps de parada. Truquem a  cada usuari per configurar la seva connexió. Posem a la teva disposició un servei “Out-of-hours service” per resoldre les teves urgències.

· Garantia. Treballem amb els principals fabricants, per assegurar una resposta continua.

Llicències Microsoft 365 i Windows, ERP SAGE200, Servidors, Equips sobretaula, Portàtils, Tablets, PDA, Impressores, NAS, Firewalls, Anti-Virus…